Gryphon’s Gold

Det er alltid spennende å prøve noe nytt! Spillprodusenten Novomatic kommer stort sett alltid med sine egne nye, gode og underholdende spilleautomater som også inneholder noen artige overraskelser. Spilleautomaten Gryphon’s Gold er en av flere gode spilleautomater som denne produsenten har kommet med, og dette er et flott og vakkert designet spill. På dette spillet tar du en reise tilbake i tid og inn i mytologiens verden, til den gangen helter og helgener var viktige, og de trodde på både enhjørninger og magiske slott. Spillets tema er ganske enkelt mytologiens helter og legender opplyser Casino Topplisten, og dette kommer også tydelig frem gjennom grafikken som er brukt på spillet.

Novomatic velger å lage spilleautomater på sin egen måte og med sine egne kjennetegn. Et av dem er å lage spill med ni, og noen ganger ti gevinstlinjer. Gryphon’s Gold er en spilleautomat med fem hjul, tre rader og ni gevinstlinjer, slik spill fra denne leverandøren stort sett er. Men ni gevinstlister er ikke noe hinder for gode gevinster, for her kan det dukke opp overraskende fine gevinster til den heldige vinner. Symbolene på spillet er både magiske og mystiske, og bærer også litt preg av historie og mytologi. Hvert symbol har sin verdi, og dukker de opp i rett kombinasjon kan dette være lykkebringende.

Gevinstlinjer og innskudd

Selv om et spill inneholder kun ni gevinstlister, betyr ikke det at det er mindre eller sjeldnere utbetalinger på spillet. Ofte er det faktisk motsatt. Er du heldig nok å få vinnende symboler, gir dette utbetaling i begge retninger. Symbolene som kan gi gevinster på Gryphon’s Gold er mange, og de er også spennende, hver på sin måte. Her møter du på både enhjørninger og slott, magiske feer og fortryllende insekter, levende trær og planter fra skogen. For å gjøre din innsats velger du antall aktive gevinstlinjer og innsats per linje – fra minimum 1 til maks 45 000 mynter per spinn.

Tema og design

Mytologi er et fascinerende tema, noe mange spilleverandører vet. Det fenger, og med dette som grunntema kan du lage mange magiske og mystiske varianter av et spill. I Gryphon’s Gold er temaet helter av ymse slag fra forskjellige mytologier. Her kommer det både helter og helgener, men også ulike hellige skapninger som hver på sitt vis har en misjon i mytologisk tro. Lydsporet som er satt til spillet gir en følelse av mystikk. Grafikken på spillet er enkel med en bakgrunn som er mørk og mystisk, og symbolene som dukker frem på hjulene er litt mer forseggjort med ulike detaljer.

Bonusfunksjoner

Gryphon’s Gold er et spill som har flere spennende funksjoner, og det kan være innbringende for deg som spiller med håp om å vinne gode gevinster. Spillet har et wild-symbol som er en griff, og det er også dette symbolet som er det best betalte symbolet i spillet. Får du opp fem av dette symbolet, kan du få hele 9000 mynter. Scatter-symbolet er et bilde av levende trær, og de dukker flittig opp i spillet for blant annet å kunne gi deg gratisspinn. I tillegg til 15 gratisspinn, får du også en multiplikator ganger tre med minst tre av dette symbolet.

Fordeler

Gryphon’s Gold kom ut i 2009, og er stadig like populært som da det ble gitt ut, om ikke enda mer. Spillet har stor underholdningsverdi, og det er ganske spennende å se på når hjulene ruller og vente på hvilke magiske symboler som dukker opp. Spillet har både wild-symbol og scatter-symbol, og det er også mulig å spille gratisversjon av spillet på internett. Ofte kan dette være en fordel før du velger å spille for penger. Grafikk og lydspor i kombinasjon skaper en opplevelse av mystikk og mytologi, spesielt med tanke på alle de magiske symbolene som kommer frem på hjulene.

Ulemper

Som allerede nevnt ble Gryphon’s Gold gitt ut i 2009, og dette bærer også grafikken i spillet noe preg av. Selv om tema er mytologi og mystiske skapninger fra oldtidens historie, kunne grafikken med fordel ha blitt modernisert litt og samtidig beholdt sitt magiske preg. For de som ikke har spilt på så mange av Novomatic sine spilleautomater tidligere, kan det også være en fordel å gjøre seg kjent med spillet i gratisversjon før de velger å satse penger på det. Spillet er enkelt og greit, men kan kanskje bli litt kjedelig, til tross for både wild- og scatter-symboler.

Oppsummering

Novomatic kom i 2009 med en ny og spennende spilleautomat der de valgte å legge tema til mytologi og spennende skapninger, i spilleautomaten Gryphon’s Gold. Det dukker opp symboler fra ulike sjangere i mytologiens verden på spillets hjul. Dette spillet har fem hjul, tre rader og ni gevinstlinjer, og det dukker opp mange flere gevinstmuligheter enn du først vil tro. Grafikken er greit lagt opp, og spillet har et oversiktlig design. Lyden som er satt til spillet løfter faktisk spillets underholdningsverdi noe opp. Kanskje er dette et spill for deg, det anbefales iallfall å teste det ut, for kanskje det er mer magisk enn du først trodde.

Privacy Policy