Hall of Gods

Introduksjon

Vikingene og deres tokter er kjent for brutalitet og plyndring, men heldigvis er ikke dette noe Hall of Gods kan beskrive seg selv som. Hall of Gods er et spill som er inspirert av de nordiske gudene og alle premiene de ville gi til de falne krigerne i Norden. Med et tema som er spesielt rettet mot den skandinaviske befolkningen, er Hall of Gods egnet for den norske spilleren som ønsker å jakte på de store jackpotene. Den progressive jackpotautomaten designet av Net Entertainment har en returprosent på 96,5 % (tall varierer), noe som gjør at automaten har skapt mange nye millionærer. Hall of Gods er et spill som lar deg spille blant gudene og gir deg sjansen til å vinne gudommelige gevinster. Dette er et uslåelig spill med mange fordeler, som vi skal drøfte nærmere gjennom denne korte og nyttige artikkelen.

Gevinstlinjer og innsats

Hall of Gods er en av de tradisjonelle spilleautomatene vi ofte ser på markedet. Fem hjul og fem gevinstlinjer er ganske standard og ikke noe utenom det vanlige. Dette betyr derimot ikke at Hall of Gods er en dårlig spilleautomat, den er i hvert fall ikke dårligere enn andre spill med samme layout. Skaperne bak Hall of Gods har laget et spill med mange interessante detaljer, bonussymboler og et bonusspill vi skal snakke mer om senere i artikkelen.

Selve hovedspillet i Hall of Gods er det typiske spinn og vinn spillet, med variert innsatser. Før du kan spinne spillets hjul kan du selv bestemme hvor mye du vil satse på hver gevinstlinje. Maksimal innsats er på 5 mynter per linje, noe som betyr en total maksimal innsats på 20 mynter. Etter innsats er valg er det fritt frem inn i spillet fylt av spenning og moro.

Noe som gjør spillets så spennende er sjansen du har til å få ulike bonussymboler. Dette er symboler som scatter- og wild-symboler som kan snu spillet til din fordel. Wild-symbolet til Hall of Gods er representert av en drage. Denne dragen kan erstatte alle de andre symbolene i spillet, og øker dermed dine sjanser for å få en vinnerekke. Scatter-symbolet i spillet er representert av Odins to ravner, Hugin og Munin. Hvis du får tre eller flere ravn-symboler kan du vinne gratisspinn og medfølgende multiplikatorer i drøssevis. Som oftest vinner man mellom 10 og 20 gratisspinn, avhengig av hvor mange ravner man får, og en x3 multiplikator som følger med gratisspinnene. Multiplikatoren varer så lenge du har gratisspinn igjen.

Spilleautomaten Hall of Gods er en progressiv spilleautomat med store progressive jackpoter som konstant vokser seg større og større. Automaten har ikke bare én jackpot, men hele tre jackpoter som alle spillere har muligheten til å vinne. Alt man må gjøre er å vinne spillets bonusspill, som vi skal forklare nærmere senere. Siden automaten har tre jackpoter i tre prisklasser, er det også tre måter å vinne disse jackpotene på. Dette avhenger nemlig av hvor mye du er villig til å satse på automaten. Store spillere har muligheten til å vinne den største jackpoten, Mega, mens de mindre spillerne har muligheten til å vinne jackpotene Mini og Minor. Det er viktig å huske på at selv de minste jackpotene ofte har store premiesummer tilkoblet til seg.

Tema og design

Hall of Gods tar sitt tema fra den gudommelige verdenen til de nordiske gudene. Å spille Hall of Gods er som å ta seg en spasertur gjennom Valhall og møte på guder som Tor, Odin og Loke. Designet henter mange ideer og symboler fra disse gudene og historiene deres. Symbolene er perfekt integrert inn i spillets spillehjul og bakgrunnen. Illustrasjonene som er brukt i spillet er også av høyeste kvalitet. Det er synlig at det er brukt mye tid på å designe dette smakfulle spillet.

Bonuser og ekstra

Hall of Gods har et bonusspill som lar deg vinne den store progressive jackpoten. For å komme deg til bonusspillet må du først få opp tre eller flere bonussymboler, som er representert av Tors hammer. Denne hammeren kan brukes til å knuse skjoldene som vil dukke opp på skjermen. Er du heldig gjemmer det seg en gigantisk jackpot bak et av skjoldene. Kanskje jackpoten er større enn de mytologiske gigantene Tors hammer vanligvis bekjemper?

Fordeler og ulemper

Fordeler:

  • Fungerer på Mac, Windows og Linux datamaskin
  • Vakre illustrasjoner og moderne grafikk
  • Bonusspill

Ulemper:

  • Kun 5 gevinstlinjer

Oppsummering

Hall of Gods er en spilleautomat med et enormt bra tema og gjennomføring. I denne spilleautomaten spiller du blant gudene i Midgard og får muligheten til å vinne gevinster som strekker seg opp i skyene. Det er ikke rart at den progressive jackpotautomaten trekker til seg mange spillere, selv utenfor Norden. Spinn opp symbolet Tors hammer og få muligheten til å vinne hele jackpoten for deg selv. Denne godbiten kan du finne på alle de store nettkasinoene.

Privacy Policy