Hawaiian Madness

Introduksjon

Fem hjul på tre rader gir totalt 50 gevinstlinjer om du spiller denne Madness automaten på maks nivå, og så langt vi har sett, eller hørt, er det faktisk ingen spilleautomater som er i nærheten av 50 linjer som kan gi gevinst. I tillegg har denne automaten en jackpot egenskap som er helt spesiell, og som kan gjøre din kveld til en kveld du aldri vil glemme.

Bare for å ha nevnt det så er toppgevinsten i jackpot garantert 500 000 dollar! Om du vinner den, og ikke trenger pengene til noe annet, så kan du i det minste spille alle spilleautomatene på alle kasinoene på nett resten av livet på maks nivå!

Nå er det riktignok veldig få som vinner de store jackpot summene, men så er det også et fakta at noen vinner dem. Når det gjelder automaten i seg selv så er den både godt designet og hele plottet er bra utviklet, så Hawaiian Madness er en automat det absolutt er verdt å spille.

Gevinstlinjer og innsats

Hawaiian Madness byr deg på 4 jackpot muligheter! Det er nemlig ikke bare én jackpot på denne spilleautomaten, men hele fire! 50 gevinstlinjer er maks nivå, og du kan selvfølgelig selv velge hvor mange du ønsker å satse på. Vær klar over at automaten automatisk starter på maks nivå, altså 50 gevinstlinjer, så du må selv justere dette ned til ønsket nivå før du begynner å spinne de fem hjulene.

I tillegg til de ordinære gevinstmulighetene, og jackpot mulighetene, tilbyr også Hawaiian Madness en bonusrunde med gratisspinn. Det vil skje når du får tre klokke-symboler spredd utover skjermen, og du må selv velge et av dem for å se hva din bonusrunde vil inneholde. Du får dermed det antall gratisspinn symbolet skjuler, maks 30. I motsetning til mange andre automater kan du ikke få nye gratisspinn i bonusrunden, men selvfølgelig økte muligheter til premier som legges til din saldo umiddelbart.

Automaten har en multiplikator som kan øke gevinsten din betraktelig. Oversikten over antall linjer, innsats og din saldo er plassert under hjulene. Husk, innsatsen og grensen for hvor mye du satser bestemmer du selv!

Tema og design

Har du allerede besøkt denne berømte øya så er det jo ikke noe å drømme om, men for oss andre som alltid har drømt om en tur til Hawaii er vi et steg nærmere i det vi spinner hjulene på Hawaiian Madness. Her er stranda med havet i bakgrunnen, med tre-skilt som viser deg veien og alt annet vi kan innbille oss tilhører typisk Hawaii.

Symbolene automaten bruker er frukt. Morsomme, fargerike fruktfigurer kledd for ferie på Hawaii eller en dag på stranda med en paraplydrink i hånden. Oversikten på alle gevinstlinjene som finnes har du på hver side av skjermen med hjulene, og du kan se hvilke linjer det er snakk om ved å holde pekeren på hver enkelt av dem. Å begi oss ut på å formidle noe mer rundt disse 50 linjene tror vi vil være unødvendig. Gevinstmulighetene er store.

På toppen av skjermen vil du til enhver tid inspireres av det enorme jackpotbeløpet. Så er det bare å la bananene, jordbærene, druene, sitronene og alle som en spinne av gårde, krysse fingrene og håpe på det beste.

Bonuser og ekstra

Hawaiian Madness har et eget wild-symbol, som er spillets logo. Dette erstatter hvilken som helst frukt på fatet, og hvis du får flere samtidig kan det bli riktig så moro.

Automatens bonusrunder er gratisspinn, og de får du når du får bjellene i et antall av tre. Samtidig så får du muligheten til å velge en av dem, som igjen avslører hvor mange gratisspinn du får. Du får maks 30, og ingen nye under bonusrundene, men for all del. 30 gratisspinn og en multiplikator kan øke gevinsten din betraktelig. Multiplikatoren kan strekke seg helt opp til x10 innsats, og det sier seg selv at det kan bli en riktig så pen sluttsum.

Når du kommer inn på jackpotspillet avslører det seg ni dollar symboler i gull og oppgaven din er enkel, men vanskelig. Du skal velge seks av disse symbolene og håpe på så mange nye dollarsymboler som mulig bak de seks du velger. Jo flere du får, jo høyere gevinst. Dette er de fire jackpot nivåene; Gold Blitz, Gold Quick, Gold Super og toppnivået Gold Mega.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

  • Vanvittig mange gevinstlinjer
  • Artig symbolikk i spillet
  • Gratisspinn som bonus
  • Unikt med fire ulike jackpot variasjoner

Ulemper:

  • Vanskelig å finne en gratis demo-versjon av spillet

Oppsummering

Dette spillet er ganske morsomt og for all del spennende. De har absolutt utviklet et spill som kan underholde, og som ikke minst kan gi mye moro for innsatsen. Her skjer det så mye underveis at det er nødt til å gi deg et lite kick. Både ideen bak og atmosfæren rundt, og ikke minst de enorme jackpot mulighetene i seg selv, er verd innsatsen.

Privacy Policy