Irish Riches

Introduksjon

Irish Riches er en spilleautomat inspirert av alle historiene om kisten med gull som gjemmer seg i slutten av regnbuen. Dette er en av de mest kjente irske folkehistoriene som blir gjenfortalt rundt om hele kloden. Alle store og små kjenner til de små grønne figurene som løper rundt i de irske skogene for å gjemme gullbøtten sin og lure alle de som leter etter den. Heldigvis er ikke maskoten i Irish Riches ute etter å gjemme gullbøtten eller å lure deg som spiller. Bøtta med gull er godt plassert øverst i hjørnet til spillet i form av en jackpot, og det er stadig vekk folk som vinner hele millionsummen. Denne lille grønne fyren er ute etter å hjelpe deg som jakter på gull og glitter, og er en del av en spilleautomat som ofte deler ut gode gevinster til alle som spiller. Her er det heller ikke behov for lange turer gjennom skogen eller noen regnbue, her kan du vinne gullbøtte hjemme fra godstolen din.

Denne spilleautomaten er laget av spilleverandøren 888, som er en av de mer ukjente leverandørene der ute. Dette betyr imidlertid ikke at Irish Riches er noe dårligere enn automatene fra store leverandører. Vi elsker alltid en underdog historie, og Irish Riches er definitivt en av dem. Samtlige ganger har vi sett Irish Riches på ulike topplister for både spilleautomater og jackpotautomater.

Gevinstlinjer og innsats

Som sin egen gullbøtte har Irish Riches en alltid pågående progressiv jackpot. Som hovedspill har jackpotautomaten fem hjul og 15 ulike gevinstlinjer du kan buke for å vinne denne jackpoten. De ulike symbolene som snurrer rundt på hjulene har ulik betydning og er verdt forskjellige summer. Standardsymbolene 10, J, Q, K og A betyr ikke annet enn at de kan vinne deg små summer. Det er enkelte symboler som den grønne hatten, ølkruset og harpen som er verdt mer og kan skaffe deg høyere gevinster. De beste symbolene i spillet er de såkalte wild- og scatter-symbolene som vi skal snakke mer om senere i artikkelen.

Irish Riches er og en spilleautomat som lar deg velge hvor mye du ønsker å satse på hver gevinstlinje. Automaten har noen enkle knapper du kan bruke for å justere ditt innskudd. Ved å trykke på «Bet max» knappen satser du maksimalt. Hvis du derimot trykker på «Bet» knappen kan du selv justere hvor mye du ønsker at innskuddet dit skal være verdt. Når du har valgt summen du er komfortabel med å satse er det bare å trykke på «Spin» knappen, så er du i gang med eventyret ditt i verdenen til de irske leprechaunene. Om du ønsker effektiv spilling er det også mulig å trykke på «Autospin» knappen, så kjører spillet automatisk for deg.

Tema og design

I Irish Riches finner vi, som spillets navn forklarer, et irsk tema. Bakgrunnen er dekorert av grønne sletter så langt øyet ser, og en maskot som er den typiske irske leprechaunen vi kjenner til. Vi ser også den nødvendige regnbuen som trengs for å finne den digre bøtten med gull. Ellers er spillet dekorert av fine illustrasjoner og detaljer som representerer temaet godt. Vi kan se hestesko, firkløvere og en øl fra Guinness som snurrer rundt i spillets hjul. Designet til spillet er også veldig moderne, og spillets layout er utført på en ny og spennende måte. Tommel opp for dette!

Bonuser og ekstra

Vi har et par ulike måter å skaffe bonuser på i jackpotautomaten Irish Riches. Den enkleste er å håpe på nok scatter-symboler til å vinne gratisspinn. Dette passer godt siden scatter-symbolet er representert av den irske leprechaunen. For å komme den store mengden av gratisspinn er du bare nødt til å få tre irske leprechauner på en og samme runde.

En annen bonusfunksjon spillet har er et lite bonusspill som skaffer deg ekstra gevinster utenom hovedspillet. For å nå dette bonusspillet er du nødt til å få tre eller flere bøtter med gull opp på skjermen samtidig. Tre er et magisk tall! I det lille morsomme spillet dukker det opp tre nye bøtter med gull opp på skjermen. I disse bøttene gjemmer det seg gull og penger, så her gjelder det å velge riktig. Om du ikke vinner hovedpremien i bonusspillet får du fortsatt multiplikatorer som du kan bruke på gevinstene dine.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

  • Fungerer på Mac, Windows og Linux datamaskin
  • Godt gjennomført tema
  • Progressiv jackpot

Ulemper:

  • Kunne gjerne hatt flere bonusspill

Oppsummering

Irish Riches er en progressiv jackpotautomat som tiltrekker seg mange spillere fra hele verden. Dette spillet har et flott, nyskapende layout med en uslåelig grafikk. Noe annet som er uslåelig er det morsomme bonusspillet og de ekstra gevinstene du kan vinne gjennom hele spillet. Er du heldig finner du til og med skatten i enden av regnbuen, nemlig den store progressive jackpoten. Her lønner det seg å ta med firkløveren og nok av flaks!

Privacy Policy