Mega Fortune Dreams

Introduksjon

Net Entertainment har høstet enorm suksess med jackpotautomaten Mega Fortune, som er blant de spilleautomatene som har utbetalt aller størst gevinst noen sinne – også her i Norge hvor en bergenser vant 92 millioner kroner på Betsson kasino i 2011. Dermed var det kanskje ingen overraskelse at leverandøren hentet inspirasjon fra den populære forgjengeren da e bestemte seg for å utvikle et nytt jackpotbasert spill.

Mega Fortune Dreams kom i 2014, og var i utgangspunktet spesialdesignet for å fungere optimalt på nettbrett og mobiltelefon, men spillet fungerer også naturligvis fint på desktop. Spillet kan skilte med ikke bare én, men tre progressive jackpots. Alle i betydelig størrelse, og det er definitivt ikke noe dårligere enn Mega Fortune. Kjenner du forgjengeren vil du derimot oppleve spillet som en videreutviklet, og kanskje til og med bedre versjon, av originalen. Og akkurat som når favorittfilmen din kommer med en god toer, oppleves det svært positivt overraskende.

Gevinstlinjer og innsats

Myntverdien ligger på 0,02 til 1, og du kan stille inn både dette og hvor mange mynter du ønsker å satse per linje, med fire mynter maksimalt. Mega Fortune Dreams har for øvrig 20 gevinstlinjer, og som vanlig funksjoner for både autospinn og maksinnsats.

De tre progressive jackpotene vises til enhver tid øverst i høyre hjørne, og veksler mellom rapid, major og mega, der sistnevnte er størst. Spillet har også både et bonusspill, scatter- og wild-symbol, hvorav sistnevnte erstatter alle symboler unntatt de to første. Scatter-symbolet gir spilleren mellom 10 og 20 gratisspinn. Både scatter, wild og bonusspill krever at symbolene for disse lander på minst tre av hjulene.

Tema og design

Der Mega Fortune foregår om natten, er etterfølgeren plassert midt på dagen, med omgivelsene badet i solsteiken. Begge spillene henter tematikk fra luksusliv, og symbolene er valgt deretter. Vi får se dyre klokker, cocktails, en eksklusiv clutchveske, en diamantring, champagneflasker nedkjølt i is, og de øvrige bokstavene og tallene er selvsagt diamantbelagte. Diamanten er estetikkens røde tråd, og også scatter-symbolet har fått denne som ikon. Symbolet for wild viser en strandlinje med limegrønne palmer.

Spillevinduet er plassert ytterst på en yacht, og spilleren er utstyrt med både et bugnende fruktfat og to fristende strawberry daquiris. Detaljene er svært utarbeidet, og drinkene har til og med en linje sukker langs kanten; en effekt som vil gjenkjennes av enhver spiller som noen gang har vært på cocktailbar. I horisonten skimter vi en tropisk strandlinje og turkist vann som nesten går i ett med himmelen.

Musikken er moderne og avslappet, og minner om den du kan høre i loungen på et eksklusivt hotell. I bonusspillet skifter atmosfæren, og vi presenteres for et mystisk skumringsbilde. Lydbildet blir med ett mer festlig og domineres av messingblåsere i storbandstil, som selvsagt blåser en fanfare i det du vinner.

Det helhetlige designet og den gjennomarbeidede grafikken gjør at du nesten kan kjenne tropevarmen på huden og smaken av iskalde drinker på tungen. Tematikken bidrar dessuten definitivt til å gi deg enda mer lyst til å vinne stort, og spillet fungerer som et vindu inn til de rike og velstående sin verden. Jo mer du spinner, desto mer vil du ønske å bli en del av den!

Bonuser og ekstra

Bonusspillet består enkelt og greit av et lykkehjul, og det er her de progressive jackpotene kommer inn i bildet. Hvert nivå i hjulet har både vinnersummer og piler, og skulle du være så heldig å lande på pilen kommer du inn til neste nivå, før prosessen gjentar seg. De andre hjulet har også to rubrikker for rapid jackpot, mens det tredje har én for major jackpot, og i kjernen ligger mega-jackpoten – den aller største.

Du kan til enhver tid følge med på de forskjellige jackpotene nederst i venstre hjørne, så du alltid vet hvilken sum du spiller om.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

  • Mulighet for å vinne ekstremt høye premier
  • Gjennomført design

Ulemper:

  • Du må inn til bonusspillet for å vinne jackpot
  • Krever mange spinn for å nå inn til bonusspillet

Oppsummering

Det er vanskelig å finne noe ved Mega Fortune Dreams å kritisere; dette spillet er tross alt laget nettopp på grunnlag av sin forgjengers suksess. Spillet er en klar vinner for spillere som tiltrekkes av store gevinster, men designmessig er det også såpass interessant at selve prosessen også er underholdende. Samtidig er Mega Fortune Dreams basert på et såpass enkelt og forståelig konsept at det kan passe like godt for nybegynnere som for etablerte spillere. Det er heller ingenting i veien for å spille med minimal innsats; muligheten for å vinne jackpot er likevel tilstede.

Har du allerede blitt forelsket i Mega Fortune, kommer Mega Fortune Dreams garantert til å falle i smak. I likhet med andre spill med progressive jackpots er også dette et spill som kan forandre livet ditt!

Privacy Policy