Mega Moolah

Introduksjon

Det er Microgaming som står bak jackpot-favoritten Mega Moolah. Spillet kan minne om NetEnts Mega Fortune hva gjelder oppbygning, men skiller seg derimot sterkt fra ekvivalenten designmessig. Der mange jackpotspill er gevinstfokuserte også i det estetiske, tilbyr Mega Moolah en fargerik palett med en mer utarbeidet innramming, i motsetning til de typiske spilleautomatene som peprer spilleren med lykkesymboler som bjeller, firkløver og BAR.

Det skal også nevnes at Mega Moolah har to verdensrekorder; en for største gevinst på desktop, og enda en for største gevinst på mobil. Jackpoten er progressiv, og gevinsten var på svimlende tretten millioner pund – en gevinst som ble godkjent og listet i Guinness rekordbok. Det var på dette tidspunktet at spillets popularitet eksploderte, og med mengden håpefulle spillere som med ett ville prøve lykken, øker også den progressive jackpoten raskere.

Gevinstlinjer og innsats

Spillet har 25 gevinstlinjer, og som vanlig fem hjul. Myntverdien må stilles mellom 0,01 og 25, og du kan velge å spille på det antallet gevinstlinjer du ønsker, men vinnersjansene øker naturligvis jo flere det spilles på. Spillet har også en funksjon for maxbet og autospinn, og selvsagt muligheter for både gratisspinn og wilds.

Den progressive jackpoten gjør at en prosentandel av hver eneste innsats som gjøres på spillet akkumuleres slik at jackpoten vokser og vokser. Med en så stor leverandør som Microgaming er det åpenbart at spillet vil være tilgjengelig på de aller fleste nettkasinoer, og dermed benyttes av et betydelig antall spillere verden over. Jackpoten betales ut først når en heldig spiller treffer riktig kombinasjon. Deretter begynner jackpoten å bygges opp på ny.

Tema og design

Mega Moolah er i likhet med for eksempel Jungle Spirit basert på et jungeltema, men med et mye mer lekent preg som kan minne om en fargerik tegneserie. Symbolene består av ulike dyr; vi har både sebra, giraff, elefant, bøffel og antilope, alle karikerte og uttrykksfulle, og for en viss aldersgruppe vil det være naturlig å assosiere til klassikeren Løvenes konge. Videre får spilleren se scatter-symbolet som en maskert indianer, hvilket vitner om at spillet har hentet inspirasjon fra både Afrika og Sør-Amerika. Løvesymbolet har fått rollen som wild, og brøler anerkjennende når du er så heldig å lande her. Denne vil doble eventuell gevinst. Effektene er detaljerte, og også elefanten blåser i snabelen i det du vinner ved hjelp av den, mens bøflene vipper hodet frem og tilbake. Resten av symbolene består av bokstaver som J, K og Q, og vinnerkombinasjonene kan ses på utbetalingstabellen.

Stemningen blir absolutt afrikansk i det gevinst annonseres, og du får se et skumringsbilde av savannen i Serengeti, med skyggebelagte trær i horisonten, foran en imponerende solnedgang.

Musikken er preget av jungeltrommer og lyden av fugler og insekter som summer og surrer. I det øyeblikket du når bonusspillet får du høre en seiersfanfare idet neste fase introduseres. Her blir musikken betydelig mer dramatisk, og bidrar absolutt til å øke spenningen. Idet hjulet settes i gang begynner dype stemmer å synge på et udefinerbart språk, og spillere med velutviklet fantasi vil lett kunne forestille seg et urfolk midt i en høytidelig ofringsseremoni. Det digre potesymbolet i midten av hjulet fungerer som et stabilt punkt å feste blikket på mens du venter på at pilen skal stanse, og jackpotene står oversiktlig plassert i hvert sitt felt til venstre i bildet.

Bonuser og ekstra

Bonusspillet i Mega Moolah består enkelt og greit av et lykkehjul, og det her her de store vinnermulighetene ligger, da det er lykkehjulet som er veien til den progressive jackpoten. Dette genereres tilfeldig, og det er kun spillerens flaks som avgjør resultatet.

Spillet har fire ulike jackpots; mini, minor, major og mega, hvorav alle er betydelig lønnsomme. Du kan holde oversikt over hver jackpot på toppen av vinduet, der alle fire har sin egen rubrikk. Minimumsgevinsten på mega-jackpoten er på en million, men kan som nevnt bli enormt mye høyere. I skrivende stund er denne på fire millioner kroner, og den siste storgevinsten som ble utbetalt var på over fem.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

  • Muligheter for ekstremt høye gevinster
  • Tilgjengelig for både iOS og Android
  • Gjennomarbeidet design og konsept

Ulemper:

  • Vanskelig å finne sider der det er mulig å prøvespille Mega Moolah gratis

Oppsummering

Mega Moolah er et spill som kan passe for de fleste, og det er en klar fordel at det er mulig å gå inn med minimal innsats og likevel sitte igjen med en betydelig gevinst. Samtidig er spillet designet slik at det er vanskelig å gå lei av symbolene, estetikken og spillets generelle utseende. Slik kan Mega Moolah tilfredsstille mange ulike spillere, og det vil garantert falle i smak hos deg som har glede av en fargerik og underholdende spilleprosess, men også tiltrekkes av gevinstaspektet. Dette er et spill som virkelig kan forandre liv!

Privacy Policy